اگر شما هم قصد گرفتن ویزای چین را دارید پس این مقاله کامل و جامع مارا مطالعه کنید

طبقه بندی ویزاهای جمهوری خلق چین

توضیح نوع ویزا
برای خدمه حمل و نقل خارجی (هواپیما، کشتی، قطار) و رانندگان وسایل نقلیه موتوری و خانواده های این افراد صادر می شود. C
برای افرادی که قصد مهاجرت دائم به چین را دارند صادر می شود. D
برای افرادی صادر می شود که برای تحصیل، گردشگری، مبادلات مالی و فعالیت های دیگر قصد سفر به چین را دارند. F
برای افرادی صادر می شود که قصد ترانزیت کردن از مسیر چین را دارند. G
این ویزا به خبرنگاران خارجی که خبرگزاری شان در چین دفتر دارد اعطا می شود. اگر خبرنگار بخواهد بیش از 180 روز در چین بماند باید این ویزا را دریافت کند. J1
برای خبرنگارانی صادر می شود که برای مدت کوتاهی قصد سفر به چین برای پوشش خبری دارند. این افراد باید حداکثر 180 وز پس از ورود به این کشور، از آن خارج شوند. J2
برای گردشگران صادر می شود. L
برای افرادی صادر می شود که با هدف تجارت و فعالیت های اقتصادی به چین می روند. M
برای افرادی صادر می شود که خانواده آنها در چین باشند و یا افرادی که اقامت دائم در چین دارند و برای نگهداری از فرزند و بازگشت به خانواده قصد سفر دارند. مدت زمان این ویزا بیش از 180 روز است.

منظور از خانواده در این ویزا همسر، پدر و مادر، دختر، پسر، عروس، داماد، برادر، خواهر، نوه ها، پدربزرگ و مادربزرگ و پدر یا مادر خوانده است.

Q1
برای افرادی صادر می شود که می خواهند به قصد دیدن اقوام خود به چین سفر کنند. اقوام باید چینی یا خارجی هایی با اقامت دائم در چین باشند. مدت زمان این ویزا کمتر از 180 روز است. Q2
برای افرادی صادر می شود که مهارت هایی دارند که در چین مورد نیاز است یا افراد با استعدادهای بسیار سطح بالا. R
برای خانواده خارجی هایی صادر می شود که در چین کار می کنند یا درس می خوانند. این افراد می توانند همسر، پد و مادر، فرزند زیر 18 سال یا پدر یا مادر خوانده باشند.

این ویزا برای کسانی که به دلایل خصوصی دیگر می خواهند به چین سفر کنند نیز صادر می شود. مدت زمان این ویزا بیش از 180 روز است.

S1
برای خانواده خارجی هایی صادر می شود که در چین کار می کنند یا درس می خوانند. این افراد می توانند همسر ، پدر و مادر، دختر، پسر، عروس، داماد، برادر، خواهر، نوه ها، پدربزرگ و مادربزرگ و پدر یا مادر خوانده باشد.مدت زمان این ویزا کمتر از 180 روز است. S2
برای افرادی که تحصیل در چین را برای دوره بیش از 180 وز دارند، صادر می شود. X1
برای افرادی که تحصیل در چین را برای دوره کمتر از 180 وز دارند، صادر می شود. X2
برای افرادی که قصد کارکردن در چین را دارند، صادر می شود. Z

ویزای گردشگری

ایرانیان برای اخذ ویزای گردشگری باید یکی از مجموعه مدارک زیر را تحویل دهند.

  • نامه دعوت صادر شده از اداره گردشگری دولتی و گواهی تمکن مالی 100 دلار امریکا به ازای هر روز.
  • دعوتنامه صادر شده توسط آژانس های مسافرتی چینی، پرداخت کامل رزرو هتل،  برنامه دقیق سفر در چین، بلیط هواپیما، بیمه مسافرتی و گواهی تمکن مالی حداقل 5000 دلار امریکا یا دارایی با حداقل ارزش 10.000 دلار امریکا و بازای هر روز 100 دلار امریکا.
  • نامه دعوت از فردی ساکن در چین، کپی کارت شناسایی فرد دعوت کننده، جزئیات برنامه سفر در چین، بلیط هواپیما، بیمه مسافرتی و تمکن مالی.

اگر دعوت کننده مقیم چین نباشد، باید کپی پاسپورت و ویزای فرد دعوت کننده را جزء مدارک قرار داد. تمکن مالی باید حداقل به میزان 5000 دلار امریکا و یا دارایی با حداقل ارزش 10.000 دلار امریکا باشد. بازای هر روز 100 دلار امریکا به مبلغ فوق اضافه می ردد.

دعوتنامه باید شامل موارد زیر باشد:

  • اطلاعات دقیق گردشگر شامل نام، جنسیت، تاریخ تولد، شماره پاسپورت و … .
  • تاریخ ورود و خروج گردشگر و مکان بازدید در چین و … .
  • مشخصات دعوت کننده شامل نام کامل، شماره شناسایی، آدرس کامل و تلفن و … .