ویزای هنگ کنگ (روادید)

موسسه بنیاد چین با بیش از 5 سال سابقه در زمینه دریافت ویزا با حدود 6 هزار ویزای دریافتی در تهران فعالیت می کند.
موسسه بنیاد، ویزای هنگ کنگ را در سریعترین زمان ممکن و با کمترین هزینه در اختیار مراجعه کنندگان قرار می دهد. رضایت مشتریان از گرایش تخصصی بنیاد چین در امور اخذ ویزا سبب شده است که بنیاد چین در بین بهترین و شناخته شده ترین شرکت های اخذ ویزا در ایران باشد.
دریافت ویزای هنگ کنگ در صورت کامل بودن مدارک درخواستی بین 35 تا 45 روز زمان برای تایید نیاز دارد .

انواع ویزای هنگ کنگ :

ویزای توریستی
ویزای کاری هنگ کنگ ( استخدام )
ویزای سرمایه گذاری
ویزای تحصیلی
ویزای فرد وابسته (فرزند زیر 18 سال یا والدین بالای 60 سال)

مدارک مورد نیاز برای ویزای هنگ کنگ :

فرم درخواست ویزای هنگ کنگ (ID(E) 936L. A .C. D )
فوتوکپی برگه 1 تا 3 پاسپورت متقاضی
ویزا/اجازه اقامت در کشورهای دیگر (اگر وجود داشته باشد).
اثبات زمینه مالی / اشتغال
دفترچه حساب بانکی، صورتحساب بانک، رسید مالیات و غیره
برنامه سفر در هنگ کنگ، نحوه اقامت، مانند پذیرش از آژانس مسافرتی یا رزرو هتل، رزرو پرواز دو طرفه و غیره

 سایر مدارک مورد نیاز بر اساس اهداف دیدار :

  • حمل و نقل
    1. دلیل حمل و نقل (به عنوان مثال دلایل عدم سفر به مقصد توسط پرواز مستقیم)
    2. هدف از رفتن به مقصد و ترتیبات مربوطه
  • بازدید از کسب و کار
    1. گواهی بازدید از کسب و کار در هنگ کنگ
    2. نامه دعوت از کسب و کار در هنگ کنگ، یا اثبات شرکت داشتن در نمایشگاه ها یا کنوانسیون ها و غیره
  • دیدار و بازدید خانوادگی
    1. اطلاعات در مورد دوست یا بستگان متقاضی در هنگ کنگ (شامل نام، آدرس و شماره تلفن تماس)
    2. نامه از کارفرما (برای کارمندان )

برای دریافت اطلاعات ببیشتر یا ثبت در خواست با مشاورین ما در ارتباط باشید .

ویزای گردشگری

ایرانیان برای اخذ ویزای گردشگری باید یکی از مجموعه مدارک زیر را تحویل دهند.

  • نامه دعوت صادر شده از اداره گردشگری دولتی و گواهی تمکن مالی 100 دلار امریکا به ازای هر روز.
  • دعوتنامه صادر شده توسط آژانس های مسافرتی چینی، پرداخت کامل رزرو هتل،  برنامه دقیق سفر در چین، بلیط هواپیما، بیمه مسافرتی و گواهی تمکن مالی حداقل 5000 دلار امریکا یا دارایی با حداقل ارزش 10.000 دلار امریکا و بازای هر روز 100 دلار امریکا.
  • نامه دعوت از فردی ساکن در چین، کپی کارت شناسایی فرد دعوت کننده، جزئیات برنامه سفر در چین، بلیط هواپیما، بیمه مسافرتی و تمکن مالی.

اگر دعوت کننده مقیم چین نباشد، باید کپی پاسپورت و ویزای فرد دعوت کننده را جزء مدارک قرار داد. تمکن مالی باید حداقل به میزان 5000 دلار امریکا و یا دارایی با حداقل ارزش 10.000 دلار امریکا باشد. بازای هر روز 100 دلار امریکا به مبلغ فوق اضافه می ردد.

دعوتنامه باید شامل موارد زیر باشد:

  • اطلاعات دقیق گردشگر شامل نام، جنسیت، تاریخ تولد، شماره پاسپورت و … .
  • تاریخ ورود و خروج گردشگر و مکان بازدید در چین و … .
  • مشخصات دعوت کننده شامل نام کامل، شماره شناسایی، آدرس کامل و تلفن و … .